Välkommen till uppfödarkurs med SNRF!

Sveriges Nya Raskattförening hälsar dig välkommen att delta i vår uppfödarkurs. Utbildningen kommer att hjälpa dig genom alla moment du behöver kunna och känna till för att följa SNRF:s regler för avel och uppfödning av raskatter. Kursen är avsedd för dig, som är ny uppfödare, men även för dig som kanske har haft en eller flera kattungekullar och vill friska upp din kunskaper.

Kursen är inte en utbildning i genetik och kattkunskap. För att lära mer om detta rekommenderar vi varmt PawPeds utmärkta utbildningar i tre steg.

Här får du framför allt lära dig alla de olika moment du måste tänka på och genomföra som kattuppfödare I SNRF. Du får också lära dig en del om, vad svensk lag säger om djurhållning, ansvar och avtal mellan köpare och säljare när det gäller försäljning av kattungar.

Kursen är uppdelad i tre avsnitt och du väljer själv hur och när du vill lösa uppgifterna. När alla tre avsnitten är  inlämnade och godkända, kan du söka ett eget stamnamn I WCF (World Cat Federation) och SNRF.

Välkommen och Lycka Till!