Hoppa till innehåll

KM 2021 – Anmälan är stängd

Nu har anmälningstiden löpt ut för SNRFs klubbmästerskap 2021 och mycket glädjande har intresset varit väldigt stort bland medlemmarna – vi har till och med fått ett par nya stödmedlemmar som var utställningssugna!

För oss i SNRF är detta helt outforskad mark – det är nämligen vår första digitalt arrangerade utställning någonsin. Mycket nytt har vi lärt oss och vi uppskattar verkligen alla våra medlemmars ansträngningar – för det har inte varit helt lätt! Kraven är många på den som vill ställa ut hos oss – katten ska fotas framifrån, i profil och det som visade sig vara nästan tuffast av allt: stående helkropp!

Bakom kulisserna…

I våra Facebook-grupper har medlemmar delat med sig av de mindre lyckade bilderna i jakten på det bästa helkroppsfotot och vi måste säga att dessa bilder verkligen håller en klass för sig! I grupperna har det också inkommit förslag om att man skulle kunna visa upp alla bilder som inte riktigt kvalade in för att delta i utställningen – och det tycker vi definitivt att vi ska göra på något sätt. Så släng inte bilderna, spar dem till ett senare tillfälle! ????

Vad händer nu?

Nu återstår vårt arbete med att förbereda allt inkommet material för domarna och deras bedömningar. Det kommer också att färdigställas en katalog (med bilder på de tävlande katterna).

Vinnarna kommer att presenteras 30:e maj på alla våra kanaler och de kommer att visas upp i klubbtidningen Mästerkatten. Efter detta kommer alla utställare att få en bedömningssedel (per katt) skickad till er e-post. Vinnarna i ringarna och sidoklasserna kommer att få priser skickade via post.

Som sagt, vi i aktivitetsgruppen är otroligt imponerade över er medlemmar, en stor eloge till er!

Glada hälsningar,
Emma, Wiveca, Mia

Länkar till våra Facebook-grupper finns här

Translate Site »