Hoppa till innehåll

Stamnamnshanteringen har semesterstängt 15:e-31:e augusti

Går du i tankarna om att börja föda upp katter? I så fall vill jag passa på att informera att stamnamnshanteringen har stängt 15-31. augusti 2021. Så om du planerar att para dina katter på hösten, skicka gärna din ansökan redan nu i juli eller senast i början av augusti.

Stamnamnshanteringen kan vara långsammare än vanligt den första halvan av september eftersom jag ska flytta då. Hanteringstiden för stamnamn är i vanliga fall 6-8 veckor.

Ni ska helst har stamnamnet godkänd redan innan ni parar era katter och ni MÅSTE ha genomfört uppfödarkursen före det att ni kan ansöka om stamnamn (förutom om ni överför ett redan godkänt stamnamn från ett annat kattförbund). En detalj som inte står i SNRFs stamnamnsreglemente, men kan vara bra att veta, är att ordet ”katt” eller namn på ras godkänns inte som del av stamnamn i WCF. Har ni frågor, når ni mig på stamnamn@snrf.org

Glad sommar!
önskar Tuuli
ansvarig för SNRFs stamnamnshantering

Läs avelsreglerna innan du ansöker om stamnamn

Bild i inlägget: Benhana Akira Kurosawa (JBT n 01 64), ägare Inger Söderberg

Translate Site »