Hoppa till innehåll

Digital föreläsning om Agria Breed Profiles

I samarbete med Agria Djurförsäkring har Sveriges Nya Raskattförening, Brittringen och Brittsällskapet glädjen att inbjuda sina medlemmar till en digital föreläsning om Agria Breed Profiles gällande Brittiska långhår och korthår.

Tack vare att Agria Djurförsäkring har världens största skadedatabas (hund & katt), kan Agria nu presentera Breed Profiles för katt. ABP innehåller rasspecifik skade- och sjukdomsstatistik sam bland annat kan vara till hjälp för att främja fortsatt avel och friska djur.

När?

Onsdagen den 6 oktober kl 19.00 kommer Annika Forsberg att presentera profilen gällande britter. Annika kommer under ca 1 timme att gå igenom profilen noggrant och samtidigt lära ut och komma med tips om hur man själv kan jobba med materialet. Efteråt finns tid för ca 30 minuters frågestund.

Var?

Föreläsningen kommer att hållas via Zoom. Alla anmälda kommer att få inloggningsinformation och länk via e-post.

Hur?

Föreläsningen är kostnadsfri och öppen för medlemmar i SNRF, Brittringen och Brittsällskapet.

Föranmälan krävs och skickas till sekreterare@snrf.org via e-post senast söndag 3 oktober

Märk anmälan med ”Föreläsning Agria” i ämnesraden och ange namn, e-postadress och vilken förening du tillhör i anmälan.

Välkomna

Translate Site »