Hoppa till innehåll

Inställd utställning i september

Tyvärr, tyvärr – det blir ingen World Show i september som vi tidigare annonserat ut.
Anledningen är att vi inte är välkomna i någon som helst lokal inom rimligt avstånd från Uppsala.

Problemet med kattutställningar är att det är svårt att hitta lokaler som tillåter pälsdjur, samt att vi måste kunna ställa ut bord med katternas burar i lokalen. Eftersom lokalen vi skulle ha haft nu kommer låta installera konstgräs under sommaren kan tyvärr inte längre våra bord och burar stå på detta, eftersom underlaget kan bli förstört. Vi är såklart mycket ledsna över att behöva ställa in, men kan inte göra så mycket mer i dagsläget (vi har verkligen försökt).

Vi tar nya tag och hoppas såklart på att vi kan finna ännu fler lösningar för lokaler för våra framtida utställningar.

Med vänlig hälsning, SNRF

Translate Site »