Hoppa till innehåll

Anmälan till vår World Show 6–7 maj 2023 har öppnat!

Vi kan med glädje presentera att vi i SNRF – i samarbete med Danacat & Zookeskus Cat Club – har fått möjligheten att arrangera World Show Sweden 2023. Det kommer bli massor av kul och vi hoppas på att många utställningssugna kommer, så vänta inte för länge med din anmälan. Maximalt antal katter/dag är 250 st.

Bland annat kommer deltagande katter ha möjlighet att få ett utländskt certifikat under helgen, ha möjlighet att delta i WCF-ringar, Master Ring, Dubbel Master Ring och/eller Tripper Master Ring. Kul, eller hur?

Utställningen kommer att hållas i Uppsala den 6–7/5 2023. Mer info hittar ni på vår sida med inbjudan och online-anmälan.


Ta gärna med egen bur

Vi vill uppmuntra våra kära utställare att ta med egen bur till katterna, då klubbens burpool börjar bli så gammal och nött. Egna burar hittar man i zoobutiker, vissa beställs över nätet. Minimimått på utställningsbur är 60x60x60 cm.

Exempel på burar:

Translate Site »